Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v18

Veckan sprang förbi fort, men så är det ju när man har en sån där busig vecka med en ledig dag på onsdagen. Nästan bästa typen av vecka!

EFIT och Att Max fyllde fem år på valborg vet ni redan. Veckan innehöll en eminent Regndans av Cabe! Och hon lyckades verkligen för nu har regnet verkligen kommit och eldningsförbud har lyfts och vi kanske inte får någon supertorka k sommar om vi har tur. Tack Cabe, filmen har jag i säkert förvar ?

Cabe, PP och jag var på golfbanan och åt lunch på Valborg, bara för att. Jag tog en väldigt krämig lasagne, kunde ha smakat snäppet mer, men var helt klart godkänd!

Lillbus inkvällssolen!

Jobb, jobb, jobb!

Långpromenad för första gången själv. Jag har ju som mål att jag ska Gårdarna med Max varje dag efter jobbet med i veckan var första gången jag testade. Och det ska nog gå vägen det också. Det är en fin runda, inte superlång men bra som eftermiddagstur när Max varit i hundgårn hela dagen.

I både lördags och söndags var Adde iväg och sköt på morgonen med en kompis så jag passade på att ta sovmorgon i söndags. Men i lördags var jag uppe tidigt och körde en shoppingrunda. Åkte in strax före 8 och började på Lidl där dom ibland kan ha lite kul saker. Hittade superfina klotlampor till trädgården som kommer bli så bra.

Sen blev det Netto, IKEA, Rusta, ÖoB, Hjärta till Hjärta och Erikshjälpen innan jag träffade Adde på Kina Thai för lunch och sen en sväng till Hanssons för att ta hand om Zenit. Lillbusan gillar sitt godis ?

Staketbygget har fortsatts och vi har nu lyckats sätta upp den första ribban. Snart så är denna delen kvar och sen är det grindarna så ska vi kunna släppa lös Max snart.

Staketbygge må verka enkelt men jag kan tala om att om man gör ett seriöst stakets om ska stå pall mot en 30+ kgs hund så är det inte helt lätt och tar en väldans tid. Men när det är klart så står det där ett tag… skönt!

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Cabe säger:

    Det var så lite! Och med tanke på hur lyckat det blev är det inte omöjligt att det blir en favorit i repris nån gång. Men jag får nog muta Kaba så han inte sprider filmen vidare.

Kommentarer är stängda.