Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v23

Måndag morgon och det är dags för vår avdelning att flytta. Vi ska flytta till nya lokaler längre ner på gatan tilll Mjärdevi Center! Yay!

Jag var så redo att flytta men hade uppfattat att flyttfirman skulle komma tidigare än de gjorde, vid 07.00 hade jag stängt ner och var klar med morgonarbetet… men sen blev det lite långtråkigt tills flytten började. Men sen gick det bättre ?

Nya lokalen, Nice!

Mjärdevi Center vår nya adress. Har alltid velat jobba i skrapan och nu så…

Första kaffet bryggdes kl 11 i nya lokalen. Viktigaste detaljen ever!

Pokébowl med lax till lunch. Nomnomnom!

Adde fick för sig att testa “slå sönder en chipspåse genom att slå ihop händerna”. Det gick sådär… tur att han gjorde det över diskbänken.

Vi har flyttat närmare Mjärdevis restauranger och även kulglass-stället. Så gott, men suck så dumt ? Denna gången med Cabe och Aleez.

Takterassen! My gad! Love love love!


Lunch i solen…. här kommer ni hitta mig HELA sommaren!

Värmerekord! Eller nja men varm som stryk!

Nudlar hos mamma – bättre än på restaurang!

Hemmagjorda burgare är vår go-to-mat när vi inte orkar laga mat. Så jäkla gott och inte så tokigt alls. Alltid med ost, alltid ost!

Kullen har gått bananas! Så mycket sly att ta ner men det går nog vänta, vi har lite annat att göra klart innan vi kan ta tag i det. Dräneringen tex.

Sen kom regnet, grått som stryk och kyla. Vi är så glada när kylan kommer, Max fixar inte värmen och flåsar hela dagarna, stackaren!

En bra vecka, som inte blev som vi trodde, bara tre dagars vecka men tyvärr inte arbetshelg som vi hade velat. Ibland kan man inte hyra maskinerna man behöver.

Du kanske också gillar…