Allmänt

Angry Bull

Idag körde vi på en spontan AW på Angry Bull. Adde skickade ett meddelande på vägen hem om vi skulle köra ikväll och 10 minuter senare hade vi kommit överens om ställe och tid och bokat bord. Vi hämtade Hansson på vägen in till stan och rullade mot Angry Bull, ett “nytt” steakhouse med bra recensioner från vänner och bekanta.

Många goda rätter på menyn och Adde funderade lite på skoj om om han skulle ta en Bilge Kaos Meny, en liten nätt burgare med 1 kg kött, 200 g ost, 100 g bröd, 200 g sallad, dressing med mera och 350 g pommes. Rekordet på att äga burgare är 6 minuter och 38 sekunder!!! My gad!

Han tog sitt förnuft till fånga och så beställde vi dryck och förrätt istället.

En Mojito till mig… nomnomnom!

Och förrätten blev en Buffalo Mix att dela på med Chili Cheese, Mozzarella sticks, Kycklingvingar och Lökringar. Så gott!

Sen blev det hamburgare för hela slanten, en BLACK ANGUS BURGARE till mig, en träkolsgrillad svensk Black Angus-burgare med husets chipotledressing, sallad, bifftomat, cheddarost. Toppas med stekt bacon. 

Adde tog en ANGRY’S BURGARE, träkolsgrillad högrevsburgare med smält spicy pepparost, sallad, skivad bifftomat, jalapeño och husets chipotledressing. Toppas med stekt bacon. och Hansson tog en SMOKEY BURGARE, träkolsgrillad högrevsburgare med smält cheddarost, sallad, skivad bifftomat och Jack Daniel’s Tennesse whiskey BBQ-sås. Toppas med stekt bacon.

Tre riktigt goda burgare! Men de kunde ha varit lite mer rosa för min del och gärna stark om man ändå tar en burgare med chipotle. Men god och pommen var riktigt goda!

Det sjuka var att vi fick hamburgarna 25 minuter efter vi satt oss ner. Det gick sjukt snabbt! Riktigt bra service och snabbt! Otroligt när restaurangen var full. Bra jobbat!

Så 2 timmar och 15 minuter efter vi lämnade huset var vi tillbaka och kunde gosa med våran lillkille. Tror att det var snabbaste AWn ever! Men vi lyckades som vanligt beta av väldigt mycket jobbsnack, planering inför helgen (då det ska grävas igen) och semesterplaner. Som vanligt med både ilska och skratt, med både tips och stöttning. ❤️

Du kanske också gillar…