Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – vecka 33

Semestervecka nummer två och pga njurstenarna mår jag inte speciellt bra. Trött, sliten och behöver vila helt enkelt. Adde behövde jobba en del denna vecka med flera heldagar från kontoret så jag hann vila en hel del, men kanske inte det roligaste att göra på semestern. Men samtidigt är vila det jag behöver från jobbet också, så det är skönt att bara vara, läsa böcker, lyssna på musik, ligga och vila…

Veckan har haft lite mer höstigt väder med mer regn och kyla. Dock är har det varit ganska skönt och perfekt för fotograferande! Fick till några riktigt fina bilder omkring byn.

Älskar landsbygden här omkring.

Dramatiskt och häftigt!

HDR och perfekt! Vägen gör att man sugs in i bilden, och molnen ger både dramatik och mjukhet.

Hamburgardieten fortsätter… en klassisk cheeseburgare. Denna var exemplarisk!

Vi byggde den sista snutten på staketen intill huset och fyllde på med grus på sista stället runt huset. Nu är det verkligen klar med deäneringsdelen och vi har åter igen fått tillbaka vår uppfart som inte gått att använda fullt ut på flera år. Det är mycket kvar som vi vill göra för att huset ska bli perfekt men vi får ta det peu en peu.

Tog en shopping + middag tillsammans med Hansson på Ming Express. Kyckling med cashewnötter är alltid god! Nomnomnom!

Adde och jag försökte oss på en liiten utflykt för att se om jag skulle klara av lördagens planerade utflykt till Kalmar för att heja på Sir i sin andra IronMan. Vi åkte till Ikea för att äta lunch och köpa nytt porslin. Bilresan på 20 minuter var jobbig och att gå omkring i ett par timma var jobbigt. Njurarna fortsätter att göra sig påminda men jag har inte behövt att ta smärtstillande vilket känns bra. Men efter turen så insåg vi att det inte finns en chans i världen att jag skulle klara av en heldag som IronSupport hur mycket jag än ville eller kände mig elak mot Grevinna och Sir för att vi bangade. Tyvärr!

Värme… blandades med åskskurar och kyla och sen värme… knasigt augustväder.

Lördagsmorgons blues… vi skulle egentligen vara halvvägs till Kalmar men vi låg kvar i sängen och försökte hålla koll på Sir via nätet. Och hejade på fjärr… Max var iofs glad att vi var hemma, men Hansson skulle vara hundvakt och det älskar ju M, så det kanske var lika bra att han inte visste. Hansson kom ut och åt middag på kvällen och klappade på M, så lite kel fick han iaf…

Ja, skithunden är bortskämd! Delar soffa med husse och det är mysigt ?

En dålig vecka för att jag inte mådde bra men samtidigt en bra vecka med mycket vila och mer vila. Hoppas nästa vecka är bättre.

Du kanske också gillar…