The Crazy Three

McD & 10%

Vi började morgonen med något som börjar bli en tradition, frukost på McD och sen en 10% shopping på CG, dvs 1 gång i månaden får man som medlem en 10% check och vi brukar passa på att månadshandla den veckan. Idag var sista dagen och det passar ju bra att fylla förråden med käk nu när semestern är slut och vardagen börjar imorgon.

Vi vaknade vid 0300 inatt för att det regnade väldigt hårt, samt blixtrade och dundrade. Sen somnade jag inte om tills 0530. Men jag fick sova till 0830 då A kom tillbaka från en morgonprommis med Max. Tack hjärtat! Vi gav M frukost och satte oss i bilen för att hämta upp Hansson och vidare till Donken för frukost. När vi satte oss i bilen såg vi att det regnar ungefär 10 mm under natten och vid en av stuprören från garaget som ännu inte sitter fast i dagvattnet, såg vi en ganska rejäl grop från vattenmängden.

Vi beställde mat och vi var ganska ensamma i restaurangen, vi brukar käka vid Valla och det blev det även idag.

Frukost! Cappuccino, Sausage & Egg McMuffin, Hashbrown och en browniekaka till efterrätt. “Go big or go home!!!”

Nomnomnomnom! Redo att shoppa lite! Vi tog en sväng till Bauhaus för att fixa skruv och sen vidare till CityGross för att handla mat. Sen var det dags att åka hem mot vovsingen i tokvärmen, 28 grader, suck! Det är för varmt!

Hemma packade vi in all mat och sen släppte vi ut vilden i trädgården.

Lillbus är så nöjd!

Sen började det åska och blixtra och regna MASSOR! kollade radarbilder och den var ju sjukt fylld med små plustecken.

Vi får väl se hur detta artar sig ?

Du kanske också gillar…