Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v37

Oj vad mörkret har tagit plats nu. Galet egentligen hur mörkt det är på morgonen, speciellt när det är regnigt och grått. Usch, vill inte redan ha höst, vill ha lite mer sommar, lite mer sol, bara lite mer värme helt enkelt.

Börjar veckan med att ta den tidiga bussen till jobbet. Den går ifrån byn några minuter i sex på morgonen. I våras var jag helt ensam på bussen men nu är vi tre som åker in förutom chauffören.

Känns som att jag har med mig halva kylskåpet till jobbet. Mjölk till kaffet, fil till frukost, ägg till mellis och matlåda. Dagens matlåda är korvstroganoff. Nomnomnom!

Roade mig med att åka till Akutröntgen på Universitetssjukhuset en morgon för ett återbesök för mina njurar. Jag var ganska tidig och dom hjälpsamma sköterskorna tog mig innan det var dags och jag var klar på bara några minuter. Tack för det!

Adde och jag åt McD-frulle en dag i veckan också. Sjukt gott!

Jobbade hemifrån då jag har en grotesk hosta som satt sig på mina lungor. Skönt med lite lugn och ro också. Hade sällis från A och M, men M var väldigt missnöjd att vi var hemma men var i källare hela dagen, när man kan ligga i sängen. Haha, lilla martyrhunden.

Många eftermiddagar i solen har det blivit, även några i mulet och småregn. Försöker låta M springa av sig och njuta av att vara ute. Han älskar det!

En dramatisk dag… (Jo då, bilden är manipulerad för att vara ännu mer dramatisk men det är ju läckert det med.)

Man tager vad man haver… Om hamburgerbröden är mögliga tar man något annat, och denna gången blev det korvbröd. Gick alldeles utmärkt ? Nomnomnom!

Och på helgen blåste det storm, helt galet mycket blåst. Från ingenstans kom det och vi får väl se hur snabbt det försvinner igen.

Veckans handväska: en svart tote från Casal. Riktigt bra väska med många fack och perfekt storlek!

Veckans naglar: Nude. Ny färg men jag gillar den, diskret men läckert.

Kdkd

Du kanske också gillar…