Allmänt

On the mantel…

 ”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Indiska och Cervera

Lite dekoration har jag ändå fått till hemma, trots ev renovering som ska dras igång. Stora Bauhaus tomten till höger köptes förra året, mysig och stor. Och så julstjärna i tomtekruka från CG.

Nya vackra ljuslyktor från Indiska, metallhus som påminner mig om Old Cairo eller vissa delar av Indien. Älskar dem!

Gotlandstomten som fått hänga med sen vi var på Julmarknad på Gotland för 10-ish år sedan, ljusgranen dom är lite knasigt häftig men jag tror ev den kommer att pensioneras efter i år då den börjar bli litevtrasig och el ska man ju inte leka med. Ett doftljus som metalläpple från Ikea som luktar så härligt!

Ett vackert sken från söta små hus. Är ju väldigt förtjust i porslinhusen från Kählers Urbania hus men tycker att alla har dem så det blir lite tråkigt. Men dessa kändes lite roliga och kanske egentligen lite mer jag.

Och så lilla tomten, på två centimeter som fått flytta in. Så söt!

Du kanske också gillar…