Weekend

Söndagskväll

Nu börjar mörkret lägga sig över bygden och ta med sig lugnet och stillheten.

Idag har vi storhandlat och ätit frukost med Hansson. Besökt jobbet för att titta på takterrassen och lämnat matlådor och frukost. Tagit långpromenad med Max. Tvättat jävelusiskt många tvättmaskiner. Slängt massor av kartonger. Adde har vässat motorsågskedjor. Ätit laxrullar med massor av pepparrot. Vakkat kött. Städat både inne och ute i trädgården. Motorsågat upp en massa trädgrenar och staplat ved. Försått chili och börjat planera för sommarens odling. Lekt med M i trädgården.

Så vi har hunnit med en hel del och nu tänkte jag sätta mig en stund i soffan med lite tända ljus, njuta av fina tulpaner och att ha haft en produktiv dag, så där så att det känns i kroppen. På ett skönt sätt…

Söndag, när den är som bäst!

Du kanske också gillar…