Photography

Värme

Veckan började med snö men avslutades med solsken och värme.

Efter en lång arbetsdag, inte tidsmässigt utan mer att det var mycket och lite strul så var det skönt att köra hem och byta om och släppa ut Lillbus i trädgården innan vi tog en långtur… Pinnar är livet hälsar M!

Solsken och blå himmel, våren skriker att det snart är dags. Men vi vet ju att bakslagen kommer, på Gotland börjar man räkna bakslag/oväder efter att Staren har kommit tillbaka. Bakslagen kallas star-urar och det ska komma sju stycken innan våren är här på riktigt.

Rododendron tycker i alla fall att våren är här…

Eftersom solen är på vägen ner blir det skuggor och en otroligt vacker värme.

Knoppar överallt!

Landet är vackert!

Än har vi inga knoppar på björken, men det kommer snart. Men jag är tudelad i år eftersom det ska bli spännande att se om Allergisprutorna gett någon effekt men också en bävan att det inte har det. Men jag har inte så stora förhoppningsr då de flesta inte känner någon skillnad första året.

Älskar den här lilla vägen mellan två hus i byn. Det är något med träden som jag älskar.

Trädknutar, ser bara ut som en förlängningssladd som har knutit ihop sig, men egentligen finns det en logik till grenverket.

Favoritvägen åt andra hållet och utsiktuten är vackrare hitåt… det är lite spännande att fundera på var vägen tar vägen…

Trädet hos Sofia och Johan som är lite trubbigare idag. En otroligt vacker ek!

Vacker allé som bara blir vackrare i solnedgången. Jag fotar ofta här. Bra träd, häck och hus för fotograferande ?

Pumphuset är ju inte speciellt vackert men med lite värm och solsken blir även detta bättre ?

När solen går ner bakom dessa träd vet jag att det är ca 45 minuter solsken kvar, använder mig av fingertricket för att veta. Det är bra att ha koll på sånt när man är amatörfotograf.

Ett perfekt avslut på en härlig långpromenad och en arbetsvecka. Nu väntar en myskväll med Max. Adde är på AW med jobbet och ska hämtas i Vikingstad ikväll. Men först mys och mat med Max ❤️

Du kanske också gillar…