Design

iDeal of Sweden upp till 70% rea och extra rabattkod

Åhå, vakna på morgonen och få information om att iDeal har rea samt en super rabattkod gör ju att jag bara spritter ur sängen =) Ni vet ju att jag är helt såld på iDeal och har ett gäng skal och cases redan. Upp till 70% rabatt på deras sortiment är inte fy skam och jag har också en rabattkod att delge er som kan ge er ytterligare 15% rabatt! Yay!

Har varit sugen på en Mayfair Clutch ett tag och den Green Velvet är väldigt tjusig med sin vackra lyster. Finns väldigt många olika färger på clutchen men jag gillar denna gröna, jag har dragit mer och mer till grönt på äldre dagar. Det känns klassiskt och vackert!

Och så mängder mer smarta och SNYGGA sladdar istället för de vanliga tråkiga sladdarna. Superfina, både vackert att ha framme och att bära med sig. Det är som en liten karamell i väskan eller liggande framme.

Med rabattkoden “idealXsale” får alla 15% extra i rabatt! Skynda fynda!

På tal om karamell! Dessa QI-laddare är så himla fina och gör sig vackert på vilket bord som helst! Denna Pastel Savanna skulle kunna flytta hem till mig när som!

Du kanske också gillar…