Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v15

Lite försenad veckans bilder denna vecka pga påsken, lite dagvill ???

Lunch i solen, en bra start på veckan med Tonfiskpasta i solskenet.

Max har äntligen börjat lägga sig nere hos oss i sängen som bara legat och väntat på att han ska komma ner. Det har bara tagit 5 år… ?

#supportyourlocals när vi var inne i stan för att handla lite inför påsken och grejer till rabatten så passade vi på att äta Kebabtallrik hos Andreas gatukök i Ryd, Linköpings godaste kebabtallrik och trevligaste ägare!

Jo men så att… tror det är något Max vill ? Helt plötsligt har man en nos i grenen och en hund som vill bli klappad. Tråkmatte som bara jobbar och jobbar ?

Ytterligare en lunch i solen, postis-och purjosoppa med en Max-nos där den inte får vara.

Ett besök på Oppunda ägg för att fylla på äggförrådet. Så mycket mer än bara ägg, honung, sylt, marmelad, kolastänger, viltkorv osv

Adde är uppe i Aspen men klätterutrustning och motorsågen. Vi ska ta ner trädet då det lutar en hel del och här ryker kronan. Han är otroligt duktig!

Nya utesoffan är dyr i drift, det har blivit många drinkar i den i solnedgången. Dumt ?

Indisk garam masala kycklinggryta med mycket hetta och serverades med ris och naan. Så jävla gott!

Breakfast of Champions med extra allt, Nomnomnom!

Påskkycklingen är ute och röjer, gäller ju att röja av när man fäller så att det inte skapar problem eller en osäkert arbetsplats.

Äntligen klara med himlen på helvetespusslet. Inte ens ramen såg rätt ut så vi fick jobba oss inifrån och ut för att säkra ramen. Så himla dumt pussel! Nu bör det gå lite fortare när man har lite ”mer” detaljer att gå på.

Du kanske också gillar…