Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v25

Corona-isolering vecka 13! Denna vecka har vi både haft fantastiskt väder och massor med regn. Vi har ätit gott och njutit massor. Jag passade på att åka på AW med jobbet, vi hade en snabbis AW med Hansson och sen har vi bara varit. Sommaren är här och nu hoppas jag på en lugn jobbsommar nu när flera kollegor gått på semester och semesterperioden börjat på jobbet.

Fortsätter med god mat, klyftpotatis, nötfärsbiffar och fetasås. Mums!

Vi var uppe på skjutbanan och klippte gräset, jag kör åkgräsklipparen och Adde kör med röjsågen/trimmern. Det är ganska smidigt att lasta gräsklipparn på släpkärran och sen bara åka och fixa.
Hundkex är sommar, eller hur?
Älskade landet…. Tycker denna bilden är fantastiskt vacker, färgerna är magiska!
Hemmagjorda burgare på högrev med potato bun och pommes. Riktigt god hamburgare!
Sommarens andra bok, eller tredje är det väl egentligen, har inte läst klart James Pattersson-boken ännu. Andra boken om Faye, bra men jag tycker inte serien är lika bra som Fjällbackamorden.
Frusen köpepizza kan man göra lite roligare med lite oliver, färska champinjoner, kryddor och ruccola. Ibland får man ta snabblösningen med frusen köpepizza men man kan ju göra det godare med ganska lätta medel.
Mat med Hansson en kväll i veckan, vi skulle åka til Net-on-Net för att köpa födelsedagspresent till pappa och då plockade vi upp Hansson från bussen och åkte till Mörtlösa. Vi passade även på att gå till DollarStore och sen avslutade vi med middag på Max.
AW med jobbet på Taket! Så jävla underbart!
Rädisorna växer så det knakar.
Nytt galler till vår släpkärra och det när något vi har funderat på i flera år. Men nu är dom äntligen här och vi kan köra ris och sånt, och bra om Eckes Trädtjänst behöver ta med sig trädrester från kund. Även kan vara en mobil-hundgård till Max =)
Sötisen i solskenet!
Älskar det vackra himmelsblå mot molnen och ekens löv.
Acti-Fry går varm här, supersmidigt sätt att tillaga klyftpotatisen, utan fett och blir mycket knapriga.
Fina petunior som växt till sig! Blommorna har dock ändrat färg lite, när jag köpte dem var det bara vita och olika lila-toner, men några av dem har blivit nästan röda. Passar inte riktigt lika bra ihop då.
Lilla tröttis!
Älskade jordgubbar, mina absoluta favoriter i sommartid. Hallon och jordgubbar skulle jag kunna leva på! Men nästa år blir det egna gubbar, vi kommer kanske få några enstaka i landet i år, men jag tänker utöka jordgubbslandet en hel del till nästa år.
Besök på Billa i helgen och loppisen i ladan. Älskar ladan och inredningen!
Fina färger!