Today

En söndag i bilder

Tidig morgon med frukost på Donken med Hansson och Adde. Alltid lika trevligt, men idag lyckades dom inte men något alls i köket. Hansson fick maten i en påse trots att vi skulle äta där, alla borden var skitiga, det fanns inte ett okladdigt bord, jag fick en kaffe istället för en Cappuccino och våra McMuffins sauage and eggs innehöll både ketchup och bacon vilket de inte ska. ibland är det svårt på jobbet! Och tyvärr hjälper det inte att klaga på just den restaurangen för chefen är lite speciell. Tyvärr!
Shoppat på CG i Mantorp och lyckades köpa både bambupinnar för att stötta tomaterna och 1000 hamburgersleeves. Bra dag!
En tur till Viby handelsträdgård, sista dagen dom har öppet för säsongen och 50%-rabatt på allt ochamplarna kostade 50 kr. Så mycket fint, måste åka hit tidigare på säsongen nästa år! Gynnar hellre lokala butiker än storkedjorna. Massor av pelargoner!
Vackra amplar med petunior, pelargoner och vad jag tror vad någon variant av löjtnantshjärta… men jag han ha fel. Men två av dessa fick följa med hem.
Grillad rostas som först SVades, klyftigare, majs och en hemmagjord bea. Nomnomnom!
En chokladmousse med jordgubbar till efterrätt. Så gott!

En söndag, med solsken och åskskurar, 30 grader varmt, mani/pedi samt trim för Max, och AC har gått varm. En bra söndag, med ärenden och måsten, i sin enkelhet.

Du kanske också gillar…