Food

Måndagseftermiddag

Massor med Handy som varit svåra att hitta i butik. Ignorera mina trasiga skor, måste köpa nya, men idag var inte en bra dag för det.

Efter jobbet idag, strax efter en ordentlig åskskur åkte Adde och jag in till stan för en snabb shopping. Dock blev snabbshoppingen bara fler och fler stopp, och tillslut var hela bilen fylld. Vi började på Net On Net, därefter Ö&B, sen Jula, Willys, Hemköp, KinaThai och Oppunda Ägg.

Vår alldeles egna ”J Edgar”

Många stopp och mycket att få gjort. Men vi hann med allt och glömde inte bort något viktigt. Bilen fylldes snabbt både i baksätet och i bagaget.

Och i bagaget hade vi även lite återvinning som skulle slängas.

Och där ser ni också kvällens middag… ?
Ägg köpte vi också på vägen hem, men de fick ligga i mitt knä då det inte fanns nån plats nån annanstans. Tur att det är nära hem från Hönsgården.

När vi kom hem tömde vi matpåsarna, och tömde bilen, jag fixade inför middagen och Adde tog bus på en prommis. Till middag blev det SUSHI!

Nomnomnom! Som vanligt serverar vi det med Jasminte! Bästa!

Kina Thais sushi är trevlig, fin fisk och väldigt bra smak på den. Så gott!

Ni har ju fått se detta mycket på bloggen den senaste tiden, men vi har också ätit sushi en gång i veckan de senaste veckorna. Men jag tycker det är vackert med sushi!

Njuter! Och eftersom vi äter sushin ”family style” eller har alla sushibitarna på en gemensam tallrik som vi sen plockat en bit intaget ifrån, så ser tallriken tillslut ut som en Jackson Pollock tavla!

En måndag, med massor av ärenden avklarade och avslutas med en GOD middag! ?

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Måndagsshoppingen har ni fått se, massor med fynd ? Vackra skuggor av grannarnas staket en solig dag… Solsken och många promenader med M, dels har Eckes Trädtkänst haft jobb och dels M är superpilsk, yay…Not! Han har blivit lite värre igen och vaknar supertidigt och vill gå ut och ”kolla sina meddelanden” ?? Hansson tipsade och bjussade på denna burken med Pink Gin (typ alkoläsk med ginbas) Jättegod! Vissa njuter i solen… Andra hittar småfläckar med skugga. Dags för Allergispruta igen… Hel laxsida, färskpotatis och hemmagjord Hollandaisesås. Så gott! En biltur på landet… så vackert att det nästannglr ont! En morgontur i solsken och jag var så trött att jag knappt kunde hålla upp ögonen, men vackra saker är svårt att inte fota.. Alltså, hur gott är det med TUC-kex med blåmögelost av något slag. Favoriten är ju Cambozola eller St Agur, men även en Crème Bonjour Blue Cheese är grymt gott! Tur att han är söt ? vissa tillfällen är han väldigt billig ? Dumplings! Köpta, frusna men blir guld om man kryddar rätt och använder rätt sås. Mums, skulle kunna äta dumplings varje dag! […]

Kommentarer är stängda.