Semester 2020

Semester 2020 – dag 15

Måndag 3 av 4! Nu går det lite för fort tycker jag ? Men vi har halva semestern kvar, det är ju massor ?? Idag har vi massor av ärenden att göra på stan och sen har jag Styrelsemöte på kvällen, så det är en del att göra idag! Men tyvärr har jag inte tagit så många bilder under dagen, så det får bli ett kortare inlägg ??

Frukost – Grilled Cheese! Kan vara så att vi åt frukost väldigt sent och det egentligen var snarare Brunch ?

Många många många ärenden i Tornby och i stan. Mina tre ofavoritaste (nytt ord, Yay!) butiker besöktes långa stunder…. Jula, Biltema och Bauhaus. Suck! Men men vi skulle köpa verktyg, hämta paket och fixa en massa annat. Bilen var proppfull på vägen hem! Men innan vi åkte hemåt blev det en snabblunch på Biltema.

Kebabpanini som inte smakade så mycket tyvärr och Adde tog en RÄKMACKA! ?

Hemma blev det fix med de nyinköpta och Adde hade även hämtat ut en Lövblås som han testade i trädgården och runt häckarna. Effektivt!

Bus med Bullen och nysning solen i kortare stunder hans också med. Men fortfarande rejält varmt uppåt en 30 grader så inga längre utevistelser blir det. ACn, eller båda AC går varma hemma… så skönt att ha dem.

Fick en bild när A var på kvällstur med Bullen, vacker solnedgång!

Jag hade Styrelsemöte på kvällen och satt inne vid datorn och hade det skönt! Härliga diskussioner med gänget!

Efter mötet, och Hemmavid såg det ut såhär.
Och så här glad var Bullen nörnhannkom hem från Långprommis med Husse.

Adde gick över till grannarna och bad om Experthjälp från Ventilationsexperten och jag satt på trappennoch njöt av att solen gick ner och svalkan kom.

Sen blev det en sen Subway middag, som vi köpte tidigare under dagen.

Subway var länge sedan vi åt, så det hade vi fixat när vi var i stan och det passade perfekt till en sen middag. Adde skulle ha klippt gräset innan men kom hem utan att ha klippt då det var Jägare ute och jagade Bock. Så det fick vänta…

En händelserik dag men väldigt få bilder…. trist! ?