EFIT

EFIT 2020.12.30

God morgon! Eller ja, whatever… 😉 Jag hoppas egentligen att jag lyckas somna om om en stund men vi får se, har haft en orolig natt när jag vaknar mycket och kommer inte riktigt till ro men det brukar ordna upp sig lagom tills det är dags att gå upp och få blir jag tröttast i hela världen 😩

Men men det är EFIT ser jag i kalendern så vi kör väl en bild såhär på dir. Så får vi se när nästa bild kommer upp.

04.02 Vaknar och har svårt att somna om, pillar med telefonen lite och inser att det är EFIT idag och tar en bild.
05.42 Spelar spel, sömnen är borta…
06.30 Tyvärr blev det ingen mer sömn, när jag började somna om ringde Addes larm och Bullen drömde så hårt att han skällde och ylade i sömnen. Men fyra sekunder efter att han vaknat är han iverputte-deluxe och vill ut. Löptikar be ware!
07.15 Dags att jobba, med lite frulle framför datorn. Igår var jag så mätt hela dagen efter att ha ätit två mackor så vi testar på en macka och kaffe och se om det blir bättre. Hatar känslan av att vara övermätt utan att ha överätigt.
08.27 Inte lika många möten idag som en ”vanlig” onsdag men ändå 3 stycken att klick sig in på. Nu första mötet, internt med vår grupp.
09.22 Mötena avlöser varandra men jag jobbar vidare under tiden. Har svårt att inte jobba under möten, speciellt ”lyssna-möten” som man ganska ofta får ta del av hos oss. Bra info men man kan göra annat under tiden också, älskar multitasking! Om jag inte kunnat göra det skulle jag nog gå åt!
10.34 När man har världens godaste Lussebullar hemma så måste man ju förmiddagsfika. Såklart!
11.59 Dags för lunch – älskar prinskorvar! Nomnomnom!
13.32 Tillbaka framför datorn och burken med hundgodis vittjas snabbt 😂 Max kommer ner till källaren lite då och då och vill ha lite gos och godis. Det är så gulligt!
14.32 Klick klick klick klick….
15.45 Stänger ner datorn för det här året! Hej då burken! ✋
16.32 Promenad i solnedgången med mina killar. Kallt som stryk men skönt med frisk luft.
17.49 Har börjat tröttna på julen så jag har börjat städa undan lite av pyntet. På bordet är det iaf inte jul längre!
18.12 En espresso på det tycker vi…

Du kanske också gillar…

16 kommentarer

 1. säger:

  Jobbigt när man inte kan sova, hoppas du ändå får en bra dag.

  1. Karoleen säger:

   Tack detsamma! =)

 2. säger:

  Men fy vad jobbigt! Har också såna nätter emallanåt tyvärr… Frustrerande!

  1. Karoleen säger:

   Visst är det, men det går inte att göra så mycket åt det. Tack för omtanken!

 3. säger:

  När du vaknade hade jag knappt sovit en timme 🙂 Men går ju bra ändå vända på dygnet då jag har 3 dagars semester dessa klämdagar.

  1. Karoleen säger:

   Skönt! Njut av all snö!

 4. säger:

  Fy så jobbigt att inte kunna sova. Jag vaknade vid 03 på julaftons morgon och “glömde” sova middag sedan så jag slocknade innan 21 på julaftonskvällen.

  1. Karoleen säger:

   Det är ju det som är så trist med att vakna tidigt, man vill ju gå lägga sig redan vid 7!

 5. säger:

  Ja prinskorv är gött!
  Undrade vad det var för goda kakor du bakat men det var visst hundgodis. 😂

  1. Karoleen säger:

   Hahaha, yes, säker goda om man känner sig lite hungrig 😂

 6. säger:

  Fy vad jobbigt när man inte kan sova. Brukar själv få sömnproblem när jag är i en stress-period, det är ingen höjdare. Jag brukar låta julen få finnas kvar till runt Tjugondag Knut, märkligt nog så har redan börjat fundera på att städa bort julgranen inom kort. Nåja, den får åtminstone överleva nyåret.

  1. Karoleen säger:

   Mmmm… jag tar bort lite i taget, gillar stjärnorna i fönstrena men inte så mycket annat! 😉

 7. säger:

  Vilken vacker kvällshimmel! Här har det snöat hela dagen…

  1. Karoleen säger:

   Åh, snö,saknar det!

 8. säger:

  Det gick visst att äta lite mer …
  Och ja, de som är känsliga för fullmåne hade svårt att sova inatt. Jag tillhör inte dem 😉

  1. Karoleen säger:

   Haha, självklart! 😂

Kommentarer är stängda.