EFIT

EFIT 2023.02.11

God morgon! Idag kör vi på med en Ett Foto I Timmen, en så kallad EFIT. Häng på!

Idag blev det sovmorgon, wohoo! Vaknade kring kl tre då Maxen vankade lite av och an. Han gjorde illa benet/tassen igår morse så han är lite försiktig och hoppar inte gärna upp i sin säng, dvs gästsängen själv. Han blev upplyft och sov gott där till strax efter sju.

07.30 ”Det är dags, Husse!” Adde tar ett varv med Maxen och jag försöker sova en stund till om det går…
08.12 Det blåser fortfarande en hel del men vi har ett par plusgrader och det är ljust ute… Känns lite som att vintern är över, jag vet att det inte är det och vi har många återfall kvar, men ljuset!
09.57 Brulle! Ja, hungriga som björnar här hemma så vi körde på en stor frukost, eller kanske bör kallas brunch för vi kommer noginte äta så mycket tills ikväll. Äggröremackor med srirachafärskost och spenat, som serveras med en halloumi-och tomatsallad och knaperstekt bacon. Mums!
10.45 Bullen är trött! Vi är lite trötta och kollar vidare på The Walking Dead (började om för några veckor sedan, vi såg ett par säsongen när den kom ut) och Bullen verkar också lite trött. Fotocred: Adde.
11.39 EFIT-bilden! Fixar lite…
12.52 Travar möbler och plockar undan på golven, städar av ordentligt. J Edgar ska få jobba lite…
13.59 Rullar mot sta för att uträtta några ärenden. Solen skiner men det är bara nån plusgrad.
14.57 Några ärenden avklarade och vi tar en tidig middag, vi blev hungriga trots allt… En Pippi och Demogirl på BABAS, jo jag tackar!
15.27 Supermätt men måste in på EKO en snabbis. Plockar lite lördagsgodis tillsammans med halva världen.
16.02 Stannar till på kontoret innan vi rulla hemåt. Säga vad man vill men det är läckert!
Bonusbild: På vägen in till stan idag såg vi två par hjortar där den ena var vit och den andra brun, på två olika ställen. På vägen hem så knallade det ena paret tillsammans med ytterligare hjortar över vägen. De andra paret såg vi på samma ställe som vägen in. Så himla fina! Våra vita hjortar är så fina!
17.00 Strax hemma. Himmeln är magisk! 🥰

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Har inte börjat med den serien.. Har GoT att traggla igenom också 😄

  Här är inga vårkänslor ännu, snart dags för 5’e årstiden här i norr, vårvintern. Typ soligt och fint som på våren men vinter på marken. Om du fattar 😀

  1. Karoleen säger:

   Förstår, det går ju inte riktigt att se för många serier i taget =) GoT var bra, men slutet var väldigt dåligt! =) Ha en fin Vårvinter =)

 2. säger:

  Så fint väder ni hade! Visst är det underbart att ljuset återkommer (om man inte inser hur smutsiga fönstren är)?

  1. Karoleen säger:

   Usch ja, dumma fönster att förstöra allt 😉

 3. Vad avundsjuk jag blir på alla dessa snöfria marker. Ja, och dom fina hjortarna. Men vi har ju rådjur, rävar, älg, vildsvin och ibland så hittar en varg hit också.

  1. Karoleen säger:

   Jag önskar att vi hade mer snöfritt, det är trist att vi inte får en ordentlig vinter här nere! Jo, vi har allt det där också, här ute på landet och vargen har letat sig hit också, men har själv inte sett den. Önskar att jag fick se vargen IRL =)

 4. säger:

  Lika skoj att se dina EFIT dagar som vanligt! Önskar att när jag vaknar i morgon, så är snön borta här med! Men det är den inte! Suckar.

  1. Karoleen säger:

   Tack snälla, det är kul att ni kommer in och läser!

Kommentarer är stängda.