Blog

Bloggutmaning September 2021: 6 september

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Vem sjutton bor här?!

Fråga för den 6:e september

När Adde var på kurs i Höllviken 2019 så hängde Max och jag med (och det kan ni läsa mer om här), jag jobbade på fjärr och varje lunch gick Max och jag en lång lunchpromenad för att upptäcka vår omgivning. Hela Höllviken är ju fantastiskt med promenadstråk överallt, nära till vattnet och magiska trädgårdar och hus. Jag undrade väldigt ofta vem som bor i dessa magiska, flådiga och charmiga hus och undrade hur läckert det skulle vara att själv bo så nära vattnet! En dröm!

Eftersom det ofta blev både en lunchtur och en innan middag tur så spenderade jag långa timmar med att fotografera och njuta av husen. Här ser ni några av mina favoriter…

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Det där med att ta promenader och titta på andras hus. Visst får det fantasin att skena iväg lite? Jag ser alltid bilder i huvudet kring hur det nog är. Trots att jag aldrig besökt vissa vackra villor så där 🙂

    1. Karoleen säger:

      Det är riktigt kul =)

Kommentarer är stängda.