Blog

Bloggutmaning September 2021: 7 september

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Vad, när och hur?

Frågan för den 7:e september.

Ibland förundras jag över folks oförmåga att planera saker. Man måste dra ur dem alla svar och allra helst bestämma allt åt dem.

En typ av kalender…

Jag älskar att hitta på saker, träffas på AW, ta en shoppingdag, träffa kompisarna på middag, ta en promenad i grupp eller ja, egentligen vad som helst… Men i vissa grupper/vissa människor/lägen det är nästan oalltid jag som behöver ta tag i saker för att det ska bli något. Jag tror inte det handlar om att folk inte vill, utan det är oviljan att ta beslut om VAD vi ska göra? När vi ska göra det? och Hur vi ska göra det? Men jobbar man med planering/prognostisering som jag gör så får man kanske köpa att det är ett expertområde som alla inte lyckas med! 😉

Eller ska jag börja tro att andra inte VILL umgås med mig? 😞😩

Du kanske också gillar…