Blog

En en fredag v51: God Jul

Max, renen framför granen!

God Jul på er, idag är det Julafton, hur gick det till egentligen? Har inte hela hösten gått väldigt, väldigt fort? Men vet ni vi vaknade till en vit jul, ca 5 cm nysnö och kring 10 minusgrader. Ett vinterlandskap! Wohoo!

Som vanligt på fredagar så är det Fem en Fredag, men just idag på Julafton blir det en En en Fredag, bara en snabb liten fråga så att man hinner med alls stök och bök som hör julen till! Dagens fråga från ElisaMatilda är ”Hur kommer du fira idag precis så som du vill?” och dagens fråga i Orsakullans decemberutmanning är “Julafton, hur firar du eller inte?” Och mitt svar på båda blir…

Lugnt och skönt med familjen, med god mat och god dryck! Bara vara och njuta av att vara ledig. Nån julklapp som jag önskat mig hoppas jag få, men jag har fått den bästa julklappen av Adde redan ❤️

God Jul mina vänner! Ha en underbar helg!

16 thoughts on “En en fredag v51: God Jul

 1. God Jul och Gott Nytt år önskas dig. Så fin hunden är framför den fina julgranen! här har vi en katt i allt stimmet och stojet. hans första jul i stort sällskap. det klarar han galant.

 2. upptäckte frågan nu på kvällskvisten och är lite för trött för att svara men kollar runt och önskar en fortsatt skön jul! 🙂

 3. Det är nästan så att jag tycker att julen börjar när den är över 🙂 När klapparna är utdelade och julbordet avnjutet, då får mor sätta sig i en fåtölj och mysa bland julpynt och juldofter.
  God fortsättning!

  1. Förstår det, det är då julefriden finns, innan är det bara måsten ock tjat 😂 God Jul!

 4. Vilken härlig bild! Max är världens bäst “dresserad” hund, så som han ställer upp som fotomodell. Sedan hoppas jag verkligen att du får den julklappen som du önskat dig. Å den bästa julklappen du redan fått – ja det förblir ju en cliffhanger;-)
  God fortsättning!

  1. Haha, nej då, han hatar att bli fotad, det gäller att Husse lurar honom lite och att jag är snabb, annars blir det bara väldigt suddiga bilder 😉 Tack detsamma!

Comments are closed.