Adde, Blog

Vår historia…

Min egna lilla Power Ranger
I slutet på oktober 2004, tog det slut mellan mig och  min dåvarande pojkvän och jag ville verkligen inte ha någon ny… Jag behövde bara vara mig själv ett tag. Men just för att jag var lite ensam, trots mängder med vänner och familj, så loggade jag in på Spraydate (en datingsida) och pratade med folk. Människor som inte kände mig eller mitt liv, men kunde prata med utan att det för det skulle leda någonstans. 
Runt oktober 2004 träffade jag en kille som jag speciellt gillade att prata med, någon som fick mig att skratta. Men det var inte så mycket mer än så. Strax innan jul, 2004, så skulle jag åka iväg till Dubai, och då kändes det som att jag verkligen hade fått en ny vän. Någon som jag kunde prata med och kände att jag hade något gemensamt med. 
Killen i frågan var Adde…
5 mars 2005 träffades vi och det kändes bra direkt…and “The rest is history…

Spraydate är en av Sveriges största  svenska dejtingsajter och har nästan 800 000 registererade medlemmar, i olika åldrar, kön och bostadsort. En av fem svenskar har testat nätdejting och många har hittat sin partner. Har du testat? Du kanske är näst på tur att hitta din dröm?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…