Garden · Weekend

Sommarkväll

Idag jobbade vi i trädgården, Adde var ute med röjsågen i många timmar och sen hjälpte han mig med att klippa ner häcken för att ge mig en insikt i projekt ”ta bort fula häcken & sätta in gånggrind/skånestaket” Ett stort projekt men det kommer bli så bra.

Där bakom anas Addes varselkläder, häcken sågas ner. Efter bilder få jag visa en annan dag.

På eftermiddagen kom Hansson förbi med köpta amplar från Viby och sen tog vi kväll från en lång dag i solen. Vi satt i skuggan i nån timme innan det blev för kallt. I solen var det väldigt varmt och skönt men så fort man satt en längre sund i skuggan gjorde blåsten att det blev väldigt kallt.

Så vi flyttade bort till soffan och till ”kvällssolen”. Vi tände grillen och jag slängde ihop lite gott att grilla.

En öl i solen

Förtugg medan grillning: Ishavskrrustade samt chili Cheese krustader. vår nya spis är MYCKET snabbare än vår gamla så jag håller fortfarande på att lära mig, Chili Cheesen gick lite för länge och bubblade tyvärr över. Men de var fortfarande goda!

Jag hittade några bitar oxfilé, lammkorv, potatisgratäng, majs, champinjoner, halloumi och några såser. Blev en god middag, bra kombo.

Vi satt ute tills solen gick ner, det blev kladdkakemunsbitat och kaffe till dessert och jag var tvungen att sätta på mig en tröja och filt. Strax innan 23 rullade Hansson hemåt och årets första ”riktiga” grillmiddag i kvällssolen var avslutad. Hoppas på många fler! ❤️