Shopping

Höstmarknad på Billa

I helgen hade Billa Country Interior Höstmarknad! Eftersom det ligger nästgårds och att vi känner dem som driver Billa så åker vi gärna dit och tittar. Så mycket inredning att köpa och härlig fika, och vissa tillfällen, som te.x. i helgen har de andra återförsäljare från trakten på besök.

I “stallet” hade de dukat upp fika och försäljning av bla. ostar från Löts gårdsmejeri och Ostkaka och Sylt från Herrsätter Kungsgård.

Det blev ingen inredning för mig denna gången men det finns mycket fint som jag skulle kunna köpa hem! Men mina tankar gick till att jag ska ha loppis nästa lördag för att bli av med grejer 😉

Så vackra dahlior! Älskar dem!

Dagens inköp!

Läste att Billa haft publikrekord idag och det förstår jag, jag var där 10 minuter efter öppning och det var mycket bilar och knökfullt i butiken. Vid ladan var inte parkeringen full när jag kom men när jag åkte så var det fullt framför ladan, paddock-parkeringen samt ner till vägen, och ängen hade börjat fyllas på! Galet! Väldigt roligt att det går bra för Björn och Marcus! <3

2 thoughts on “Höstmarknad på Billa

  1. Väldigt fina dalhior! Färgerna är detsamma som mina tagetes 🙂 Marknader är alltid roligt, vi ska iväg idag på en, men det är ju inte alls som de svenska höst- & julmarknaderna.

Comments are closed.