EFIT

EFIT 2022-10-17

Nu duggar det tätt med både vanliga inlägg och EFIT! Idag är oktobers andra EFIT och vi kör väl på som vanligt tycker jag. En vanlig arbetsdag men från hemmakontoret. Häng med vetja….

05.37 God morgon! Morgonens toabesök avklarade och Bullen har blivit upplyft i sängen och vill sova vidare. Adde ska iväg till kontoret och jag ska försöka komma upp för att starta min dag. Fick lära mig att idag är det 212 år sedan den fösta oktoberfesten, det är inte illa!
06.43 Datorn är på och ljuset är tänt! Då börjar vi arbetsdagen lite lugnt och försiktigt med en kaffe och lite Dateline-podd!
07.39 Kopp nummer två! Crema på denna blev ju väldigt fin!
08.22 Kör Årsprognoser 2023! Siffrorna har börjat 😉
09.29 Kör dagens första möte! Väldigt dimmig skärm ser jag när jag tittar på bilden, får ta och torka av den lite =)
10.52 Pip-putte! Har en väldigt pipig kille här hemma idag. Tydligen någon löptik som luktar extremt smaskigt idag. Jag sitter i möte efter möte och har svårt att ta honom på en tur. Han får vänta till lunch även om det betyder att han tycker att jag är världens elakaste!
11.23 Möten och siffror! Det blandas hej villt här!
12.32 Prommis! Maxen är i alla fall lycklig!
13.32 Tar några minuter och tar bort ett avflagnade nagellack. Inser att det röda nagellacket jag använt har satt sig på naglarna och jag får ta och köra en ordentligare borttagning och fixning av naglarna ikväll!
14.39 Cappuccino! Kör en god vanilj-ig cappuccino och förbereder för ett kundmöte.
15.37 Kör dagens sista möte! Mer siffror och mer diskussioner. Har varit en del möte nidag och många olika diskussioner om både det ena och det andra. Mycket som ej är bestämt och klart, men snart reder sig det där också!
16.47 Packar ihop datorerna och arbetsväskan. Jobbar från kontoret halvdag imorgon och åker In tidigt så det är smidigt att ha allt klart.
17.49 EFIT-bilden! Påbörjar middagen tillsammans med en nyss hemkommen Adde, städar undan i köket och laddar diskmaskinen och fixar frukostmackan.
18.59 Middag! Potatisgratäng med karréskivor i gräddsås och stekt lök. Riktigt bra ”restmat” när man gör om lite för torrt kött med lite gräddsås 😉
19.32 Det spöregnar ute och Bullen ser ut såhär… Han tycker det är dags att gå ut sen länge, inte för att han på något sätt behöver utan för att det ev finns någon fläck av flicka att slicka eller lukta på. Har man tur kan man även få syn på flickan 😉 Stackars Adde måste gå ut i regnet.

Sen fastnade vi i soffan framför Avenue 5! En ny serie för oss med Hugh Laurie, Adam Pålsson och producerad av Will Smith. Kul, med lite The Office vibbar. Tack för att ni hängde med mig idag!

12 thoughts on “EFIT 2022-10-17

  1. Jag tog mig lite sovmorgon själv och klev upp en kvart innan sju här. Ska se till att “jobba bort” lite här hemma idag tror jag. Pratar om ute, sånt jag lämnat typ hela sommaren och mycket beror ju på 8v “dåliga revben” efter ramlat och sen nu 6v med mest hosta. Ahh!

    1. Usch, revbenen låter inte alls skönt! Och sen hostan gör väl inte det lättare på revbenen kan jag tänka mig. Stackare!

    1. Verkligen! Är väldigt skönt att jobba hemma just för att man inte har så långt till “kontoret” =)

    1. Visst vet du! Jobbar med Verksamhetsplanering och resursoptimering så det är prognoser för olika kunder =)

    1. Haha! Vet inte om jag är lika glad över dem 😉 Men det känner du väl igen också

Comments are closed.