Veckans bilder

Veckans bilder 2022 – v41

Jag har saknat Veckans bilder! Har ni? Jag tar mycket bilder både med iPhonen och med kameran som jag sen inte gör så mycket med, så varför inte dela med mig av dem igen =) Presenteras på söndagar och är ett axplocka av veckans fotografier!

Bullens gulligaste sovstil! Mys!
Vi åt spenatstuvning i veckan, dock blev det lite lite spenatstuvning och mest topping denna gången, blev lurad av paketet. Trodde det var 1 kg spenat och det borde bli 3 portioner minst men eftersom det var en 750 g påse blev det lite lite när vi la upp maten. Men det är ju toppingen som är godast ändå, eller? 😉
En soluppgång i Östergötland. Inte alls skarp men vacker i färgen. Blir ju lätt så när mobilen sitter i hållaren och vägen inte är jämn.
I onsdags var vi och hämtade några utemöbler i Vidingsjö jag köpt på Marketplace, sen tog vi en Pizza på Orhans Krog. Lika gott som vanligt, men jag missade att ta bild på min Sorrento med champinjoner.
En väldigt märklig färg i köket en morgon, kändes som att det röda ljuset från mikron spred sig i hela rummet….
Har gjort Ingefära-shot! Denna gången med hela citroner och ingefära, visst det är mycket beskhet i smaken, men jag gillar det! Som en egyptisk citronjuice som jag älskar!
“Det är synt om mig Matte!” Lilla bullen är väldigt ledsen när han inte får gå ut när de andra hundarna skäller…. DET ÄR TASKIGT! 😉

Vackra hösten!
Riktigt fin Grilled Cheese på Levenbröd.
Möblerade om lite i vardagsrummet i helgen, älskart!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Vad kul att se bilder från veckan. Jag har också en massa bilder jag inte använder någonstans, kanske jag får samla ihop dem i inlägg också. Men just nu har jag fullt upp med att skriva inläggen från vår lilla tripp i Norra Portugal och gå igenom alla de bilderna. Möblera om älskade jag också att göra, men nu bor vi ett så litet hus att det inte funkar att möblera om, inte utan att köpa nya möbler.

    1. Karoleen säger:

      Jag har insett att veckans bilder har gett mig väldigt mycket, både i formen av att jag gör “något med bilderna” men också att jag har det att gå tillbaka till =) Vi bor stort men renoveringar en del och då blir det inte så mycket ommöblerande just nu, men har tänkt något liknande ett tag, för att “lösa” ett problem, med det blev riktigt bra!

Kommentarer är stängda.