Blog

Bloggutmaning januari, 2023: 30 januari

Ska jag vara ärlig så…

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning

… är jag ganska trött på det mesta i mitt liv. Eller mer ”over it” som man säger på engelska. Jag har inte mycket till övers för dumheter, idioti och fjantigheter. Är trött på att behöva vara den som biter sin tunga för att andra ska slippa att få höra sanningen. Trött på att behöva förminska vad jag själv känner för att andra inte ska bli ledsna och sen är jag jävligt trött på att behöva vara den som ska rädda upp situationen…

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Men detta kändes så mycket som något jag hade velat skriva idag. Så himla liknande vad jag tänker och känner.

    1. Karoleen säger:

      Då önskar jag dig lycka till, för det är tufft! <3

Kommentarer är stängda.