Blog

Bloggutmaning januari, 2023: 25 januari

Svindyrt men onödigt!

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning

Oj! Liknande fråga som igår men lika svårt att komma på något. Alla inredningsting jag önskar fylla mitt hem med, är väl egentligen helt onödiga och i olika grader av dyrt! Jag älskar bl.a. Georg Jensen, Skultuna och Klong. Så mycket vackra detaljer och sånt som man blir väldigt glad av att se dessa samt njuta av dem. Sen finns det givetvis vackra saker som inte är dyra och dessa fyller jag också mitt hem med… 😉 När jag fyllde fick jag massor av vackra inredningsdetaljer och dessa kommer nu fylla mitt hem, trots att de är helt “onödiga” i ordets rätta bemärkelse, men för mig gör de allt, jag får så mycket glädje av dem! Tack alla snälla <3

2 thoughts on “Bloggutmaning januari, 2023: 25 januari

    1. Visst är det då, men om man passar pp mär man har reor osv är det så känns det inte lika hemskt 😉 Ha en fin helg!

Comments are closed.