Food

Fredagskväll v4

Loggade ut från arbetet vid 14 idag och medan solen värmde så rullade jag hemåt. Årets första solglasögonsdag! Wohoo, så härligt! Älskar mina solglasögon med avståndsjustering så jag kan använda den när jag kör bil.

Till kvällen ”korkade” vi upp en redan öppnad (vackad) Amarone och tog ett glas medan middagen tillagades. Vi började kolla på serien Chernobyl i veckan och det är en otroligt intressant men viktig information man får lära sig av serien. Tidigare i veckan såg vi dokumentären om Estonia, har ni inte sett den, gör det! Hjärtskärande och otroligt intressant och frustrerande!

Till middag blev det en klassiker, enkelt, varierbar och gott! Kanske inte det snyggaste, men gott! Bakad potatis med räkor, skagenröra, rödlök och oliver. Toppad med svartpeppar, salt och några klickar smör! Vi brukar även ha keso till men hade ingen hemma, men som vanligt ”we use what we have…” som alltid har varit mitt ledord i köket!

Du kanske också gillar…