EFIT

EFIT 2023-01-29

God morgon och välkomna till januaris andra EFIT! Kommer nog bli en relativt lugn dag idag men häng med ändå vet ja!

06.52 Vaknade med en väldigt gosig hund i sängen! Vi blev väckta av honom inatt, ett par gånger för att han är pilsk men också för att vi haft ”besök” av något vilt i trädgården. Så skönt med lite sovmorgon. Men vi får väl se hur länge vi får ligga kvsr i sängen.
07.47 Tar en morgonkortis med Maxen. Vackert blått ute, med frost på vägarna. Tyvärr är trädgården brunt och tråkigt 😫
08.43 Kaffe!
09.37 På rull! Ska försöka hitta nån lite roligare prommistur.
10.12 Efter ett ”här har jag fällt träd”-stopp tar vi vägen mot Motala.
11.21 Blåser storm ute vid vattnet så vi tar ett längre varv bortom husen i Motala. Vi hade tänkt att gå längst stranden Varamon men höll på att blåsa bort.
12.03 Måste ändå ut och titta på vita stranden längst Vättern. Vi kommer garanterat tillbaka strandpromenaden är väldigt mysig men förhoppningsvis är det mindre blåsigt och kallt nästa gång. Titta PP, äntligen har jag tagit mig hit 😉
13.12 Ute på pien i Vastena. Vi hamnade här för att promenera mer samt ta cachen ute vid piren som vi DNF:ade för ett par pr sedan. Det blåste massor, det var kallt och blött men vi hittade den och det var en mysig promenad längst strandpromenaden och ut på piren.
14.01 Max är tillbaka i bilen efter den kslla promenaden och vi letar efter värmande kaffe, men allt är stängt i Vastena förutom några restauranger. Sverige i ett nötskal, alltid stängt på söndagar 😫
15.01 Hamnade på Ladugård 206! Äntligen, men tyvört var Rosteriet stängt och vi kunde inte köpa något laffe här heller 😫 Mysigt ställe men det hade varit trevligt med en fika! Massor av härliga delikatesser, ostar, sötsaker och inredning. Väl värt ett besök även om kaffet saknades.
16.37 Hamnar tillslut i Borensberg på en pizzeria som vi besökt tidigare. Värmande och gott! Pizzan Oskar är bra, som vanligt med skinka, champinjoner och räkor!

Du kanske också gillar…

4 kommentarer

 1. säger:

  Du verkar rullat bort/iväg alldeles.. 🙄😄

  1. Karoleen säger:

   Haha, ja, det hände helt enkelt för mycket på dagen så jag tar och uppdaterar idag!

 2. säger:

  Oj vad du rullade iväg, säger jag precis som Micke! 🙂

  1. Karoleen säger:

   Hahaha, jo du, så blir det när man har fullt upp =)

Kommentarer är stängda.