EFIT

EFIT 2023-03-05

06.45 Godmorgon! Släpper ut Max på en morgonkiss och han springer plikttroget till Rododendron och kissar och sen spurtar han upp för trappan och rakt in till sängen ich husse. Här är det tydligen INTE morgon ännu 😉

Välkommen in till mars första EFIT, har du inget speciellt för dig så kommer jag uppdatera en gång varje timme med något från min dag! Häng med vetja!

07.55 ”Matte, du stör… Jo då, här finns det inga tecken på att någon vill gå upp.
08.12 Läser lite i en ny bok! Pojkarna verkar inte vilja gå upp än. Sovmorgon deluxe ju!
09.27 Ute på morgonprommis med pojkarna! Byn är tyst och lugn än så länge.
10.55 Frukosten är klar! Eller frukost är kanske att ta i, brunch är det väl egentligen. Men är det helg så är det! GC och Deadpool 2, kan morgonen bli bättre. Nej!

Deadpool: I don’t speak Cantonese, Mr… Well, I’m not even going to attempt that. But I did take eighth grade Spanish, so donde esta la biblioteca? Which literally translates to: I don’t bargain, pumpkin-fucker.

Deadpool 2!
11.37 Fortfarande i soffan och kollar Deadpool 2! Herregud, hade glömt alla guldkorn 🤣
12.12 Fortfarande Deadpool! Men nu med mer kaffe! ”Holy shitballs…”
13.12 EFIT-bilden. Jo, diskmaskinen behöver alltid något, antigen fyller man den eller så tömmer man den… eller både och…
14.15 WTF! Helt plötsligt har det börjat snöa, stora flingor och mycket snö… blåsten har tilltagit och det känns som en ganska jobbig snöstorm. Våren känns extremt långt borta! Buu! Tvätten står på vardagsrumsbordet och väntar på att bli vikt men jag VILL INTE! 😫
15.47 Städar undan och plockar undan en massa! Lägger undan torkande kaffesump, som ska användas i odlingarna i vår och sommar.
16.12 Viker den där hemska tvätten. Det måste göras men ack så tråkigt det är…
17.57 Myser med Maxen i soffan! Han lever livet och är så gosig. Ignorera sängen i vardagsrummet, vi har inget bra ställe att ställa gamla gästsängen just nu, behöver hitta på något bra ställe att ha den. Har inte kommit på var än bara.
18.32 Middag! Ryggbiff stekt medium rare med potatisgratäng, smörslungade haricot vert och gräddsås med karamelliserad rödlök. Så gott!
19.47 Fixar Addes frukostmackor. Skönt att göras sånt kvällen innan så att man slipper det på morgonen.
20.57 Tänder lite ljus i mina älskade Cafulyktor från Georg Jensen! Sätter mig i soffan och tänker att det är snart dags att ta kväll.

8 thoughts on “EFIT 2023-03-05

  1. Fler som tillbringade större delen av dagen framför skärm – men vi såg på helt olika saker 😀 Och du fick väldigt mycket godare middag …

    1. Mmm…. ibland behöver man sånna dagar helt klart! Ha en fin vecka =)

  2. Dessa killar. Våra killar pinkade död på ett äppelträd. Förstår inte varför de var tvungna och springa fram till den direkt på morgonen. Det var en Transparent blanche, som har så goda äpplen. Men nu är den historia.

    1. Visst vet du, men Rododendron verkar må bra, trots snart 9 års pinkande =) Synd på goda äpplen!

Comments are closed.