EFIT

EFIT 2023-05-23

God morgon! Majs andra EFIT och dagen spenderas hemma med jobb och sånt som hör vardagen till. Häng med!

05.34 God morgon! Vaknat från och till i nån timme och vaknade med huvudvärk. Inne på dag 8-ish med migrän/huvudvärk, lite tröttsamt faktiskt. Maxen ligger så tryggt mellan mig och Adde, så det är så mysigt, trots huvudvärken. Men han drömmer också en del och då han sparka till rätt hårt 😉
06.37 Sätter mig vid datorn och påbörjar min arbetsdag. Kaffe givetvis, har ont i huvudet och tabletterna tar inte riktigt. Men vi kör steg två – koffein (av fem) och hoppas det gör att huvudvärken ger sig.
07.43 Bullen och Adde tar en morgonprommis! Men först rullas det givetvis i gräset, mys. Jag fixar frukost till Adde att ta med och till mig medan de är borta.
08.32 Vi vikar av Adde och inser att Sparbankseken slagit ut och är så vacker! Den kommer bli tätare men redan så vacker.
09.15 Ger Bullen frukost! Många Max-bilder nu, men det är liiiiite roligare än bilder på min datorskärm och siffror 😉 Hämtar en kopp kaffe till och Max slukar sin mat, köttfärs idag, nästgårdsfärs det bästa som finns 😉 Huvudvärken håller i än så länge, men vi ger det en liten stund till innan steg tre.
10.00 Möte! Då kör vi möte inom sitegruppen och analyserar föregående vecka.
11.59 Lunchpromenad med Maxen. Varmt och kvavt samt fullt med pollen i luften. Hade varit skönt med lite regn, för att bli av med det värsta i luften.
12.46 Back at it…. Knapp knapp knapp…
13.27 Jo jag tackar! Huvudvärken kvarstår men jag byter arbetsplats till soffan och tar en Cola. Kan hjälpa, kan vara helt meningslöst, men det vet man aldrig. Som tur är är ju Cola alltid gott 😉
14.37 Bensträckare i trädgården för både mig och Max. Ibland måste man bara röra lite på sig, även om jag strax ska sluta jobba.
15.55 Omorganisation i kokbokshyllan. Arbetsdagen är slut och jag håller på att rensa i hela huset. Behöver flytta över ett gäng brädspel som inte får plats längre (på sitt nuvarande ställe) och behövee komma in i hyllan i hallen. Som tur är finns det en del utrymme i de övre delarna av hyllan för spel, det är ytterligare 2×4 hyllor ovanför denna, men lite omorganisation krävs. I kokbokshyllan är det ju som ni ser ganska fullt 😉
16.32 Vattnar! Tomaterna får sig ett bad och även resterande växter får lite att dricka. Det är 22 grader varmt och kvavt, inget regn dock.
17.45 Adde rullar in på uppfarten och jag kollar av lite äppelblomster. Vackert!
18.12 Plockar undan lite i köket, tömmer en kartong med några flaskor. Både det ena och det andra som kan kylas för kommande sommarkvällar.
19.43 Tar en kvällsprommis med Maxen medan Adde gör klart lite kassörsjobb. Lite svalare nu, men än kvavt.
20.39 Mackmiddag! Middagen blev lite försenad idag och det kändes inte som att vi ville laga mat nu, skulle ha blivit kofta med klyftpotatis och tzatziki. Men vi får ta det imorgon istället!
21.49 EFIT-bilden! Dagens sista bild får bli EFIT-bilden, som vanligt är diskmaskinen med på ett hörn varje dag. Fyller och startar nästan varje kväll, i alla fall varannan kväll.

12 thoughts on “EFIT 2023-05-23

  1. Kikar in på din dag. Har missat EFIT alldeles för länge men hoppas komma ihåg det på torsdag.
    Eken är fantastisk!

Comments are closed.