Festivities · Friends/Family · KFC

Grevinnans 30-års fest

Lördagen innan vi åkte till Kanada var vi verkligen överbokade, fast bara med roliga saker =) Överbokade låter ju verkligen inte som något trevligt men när det handlar om 2 födelsedagsfester, 1 bröllop och mina föräldrars hemkomst. Grevinnans 30-års fest, RGK-A och Ingengörens bröllop i Uppsala, Sysslingens tvillingars 2-års kalas och lite trevligt inplanerat med föräldrarna var inte helt lätt att få ihop. 
Vi ville göra allt men vi bestämde att bröllopet och festen skulle vara “jobbiga” att missa – ett bröllop är ju verkligen ett once-in-a-life-time-moment och detta bröllopet ville jag verkligen vara med på. Se när vänner tar ett så stort steg är så magiskt och underbart… Och Grevinnan är ju Grevinnan, no more words needed =)
Vi kom till festen strax efter 18 och då stog grillarna igång för valfri grillning av massor av godsaker. Tyvärr blev det inte så mycket bilder eftersom jag hade fullt upp med att prata och umgås med underbara vänner… Men Grevinnan har lite bilder från festen på sin blogg. 
Många skratt och ett fantastiskt sällskap över några glas…

Den underbara födelsedagstårtan med en chokladbotten som var seg och god och en frisk underbar jordgubbsmousse. MUMS! Grevinnan, kan man få receptet kanske?

En fantastisk kväll att umgås med sina vänner….

Tack för en underbar fest gumman, vi är så glada att vi fick komma!


Some pictures from Grevinnans birthday party a couple of days before we went to Canada. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .