Geocaching

Öland 2011

Vi åker till Öland över påsken och hoppas på mycket bättre väder än förra årets Ölands trip. Det kan i alla fall inte vara sämre väder…
Vi hoppas på mycket sol, många geocacher, många glassar i solen och mycket vila. Påskmaten får vi ta och skippa men påskgodisen får vi nog äta lite av =) (Har haft ett godisavbott i ungefär 3 veckor just nu, så det ska bli trevligt med lite smågodis) Låter ganska trevligt eller hur?


This weekend we’ll be going to Öland. It’s Easter weekend and we decided a long time ago that we’d go on a little vacation, a redo of last years trip to Öland. The weather sucked MONKEY ASS so this time we hope it’ll be much much better…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…