Food, Smartson

Creme Fraiche Gourmet Dill Vinäger Svartpeppar

Som Smartson Testperson så fick jag testa Arla Köket Creme Fraiche Gourmet Dill Vinäger Svartpeppar

Bild: Arla

När jag först fick hem Arla Köket Creme Fraiche Gourmet Dill Vinäger Svartpeppar så kunde jag inte lista ut vad jag skulle använda Creme Fraichen till. Kändes som en kombination som var lagom annorlunda och skulle enbart passa till fisk och då en vit fisk. Men jag tänkte om lite och funderade på om man skulle kunna använda den som fyllning.

Jag köpte stora champinjoner, eller rättare sagt champinjoner med stora hattar. Jag bröt av foten och hackade ner det tillsammans med en skivad purjolök. Fräs det i lite smör. Tillsätt sedan Creme Fraichen och låt koka ihop lite. Låt fyllningen svalna och fyll därefter champinjonhattarna med fyllningen. Ställ hattarna i en ugnsform och strö över valfri ost. Gratinera i ugnen, 225 C, tills de känns klara och fyllningen är varm, ca 5-10 min.

Väldigt smaskigt till grillat!


Tried a new Creme Fraiche flavored with Dill, Vinager and Black pepper. Hard to figure out what to make but then I made some filled Button Cap Mushrooms. Great with BBQ. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…