Blog · Photography

TisdagsTema: Symbol

TisdagsTema: Symbol

Ny tisdag och nytt tema igen. Den här veckan är temat symbol. Det ska bli kul att se vad ni hittar på med kamerorna. Fota på!

Denna bilden får bli en symbol för våran Indienresa – En stillsam bild jämfört med kaotiska och fartfyllda Indien. Vi hade det underbart roligt och såg så otroligt mycket och fick uppleva ett härligt land med hustle and bustle men samtidigt hade vi underbart mysiga lugna stunder också… Som denna…

<3


Todays Tuesday Challenge is Symbol and this picture depicts our trip to India. Through all the hustle and bustle we still had some really calm and wonderful moments, with friends, with wild elephants and in the most amazing locations. And this just happens to be one of my favorite pictues…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
The pictures on this blog belong to me and shall not be used without me knowledge.
Contact me at mail@karoleen.se .