X-mas

Through the Christmas Window

I jultider är det så mysigt att fönstershoppa och nu får vi chansen
att titta in varandras fönster, fabrikens tisdagstema är denna gången

Mitt favorit julfönster är faktiskt de fönstret där det inte finns något pynt alls, fönstret där jag älskar att sitta och titta ut på eken och det fantastiska vinterlandskap som utspelar sig utanför. Grymt!
Inspirationsfabrikens Tuesday challange is to portray a Christmas window… And my favorite Christmas window is my window where I don’t have any decorations. It’s a window that I often sit by and look out on the beautiful oak and the fantastisc winter landscape outside.
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…