Photography

Nice walk

Vi tog en liten promenad längst Göta kanal imorse. Det var ju inte speciellt kallt, 5 C och tyvärr lite blaskigt men solen sken och det var ett underbart vackert ljus. Självklart var kameran med och vi fick ett gäng med vackra bilder. Denna är nog en favorit men det ser verkligen inte ut som att solen sken, eller vad tycker ni? 
Detta är även mitt bidrag till Fabrikens Söndagsbild
Trevlig helg allihop!
Andy and I went out for a walk along the Göta Canal this morning. It wasn’t cold, 5 C and unfortunetly somewhat wet due to the melting snow. But the sun was shining and there was a beautiful light. Obviously the camera came along and Andy took lots of pretty pictures. This is my favorite but it doesn’t really look like the sun was shining, or what do you think?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,Du kanske också gillar…