Friends/Family, Mom-Dad, Ove.Lillis

En sommarkväll av rang

En kväll för några veckor sedan, när mina föräldrar var hemma på sommarlov, så blev vi, mamma och pappa, Adde och jag och lillebror bjudna hem till min syssling Lärarinnan och hennes kille Lantmästaren och deras små charmtroll till tvillingdöttrar, Ella och Matilda. Även Lärarinnans mamma och pappa, Ove och Lillis var bjudna. En helt underbar kväll på deras otroligt mysiga gård i Stallarholmen. En sån där perfekt sommarkväll som man minns länge, länge…

Utsikten från deras altan. Inte helt fy skam…

Tyvärr fick jag inget bra kort på deras otroligt mysiga hus, fick ett på deras supermysiga altan men alla var med på den bilden, och ni vet ju hur jag är med bilder på mina nära och kära.

Vi blev bjudna på en väldigt god middag – det är faktiskt första gången som vi i andra generationen, Lärarinnan och jag, bjuder hem våra föräldrar. Bra gjort Lärarinnan – nästa gång är det min tur =)

Visst är det en vacker sallad?

Middagen – eget lamm, grillat på oljetunna =), med färsk potatis, serverat med tzatsiki, rabarber chutney och svarta oliver. Mycket gott!

Till efterrätt blev det två underbara pajer – jag älskar ju paj – en jordgubbspaj (det är inte så vanligt att man får) och en grym rabarberpaj med vaniljsås. Tyvärr blev ju bilden inte så vacker – det är ju snarare vaniljsås med paj än paj och vaniljsås. =)

Flickorna var ju underbar hela kvällen – charmade alla som vanligt…

Och vovvarna Scilla, Troja och Aska – sprang omkring och lekte men tyvärr lyckades jag bara fånga 2 av dem på bild. Lillbusen Troja…

Söta Scilla – som gillar att sitta lite för sig själv…

Tack för en underbar kväll Lärarinnan och Lantmästaren – En otrolig kväll – och sällskapet var som vanilg underbart! Stort stort tack!

A summer evening to remember. We were invited to dinner to my second cousin the Teacher and her man the Surveyor and their two little twins Ella & Matilda. My parents, Teachers parents and my little brother came along. A lovely evening – Thank you both!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…