Garden

Strawberry

I vårt land har vi alltid haft jordgubbsplantor, men nu i våras när vi började med vår ombyggnad av odlingslandet så hittade vi bara tre överlevande plantor. Så efter vi byggt odlingslådor så var det till att införskaffa nya plantor. Jag hittade några superbilliga på Lidl som jag bara tänkte testa och senare köpa andra, ifall de inte fungerade. Men det visade sig vara ett riktigt bra köp! Plantorna har dubblat om inte tredubblats i storlek och de har MASSOR med bär. Och idag åts årets första Jordgubbe – och den var riktigt söt och god!!! Sommaren är räddad 🙂

//After a hard winter with only three surviving Strawberry patches, I bought new plants and they have dubbled or even tripled in size and today we ate our first Strawberry! Yum!//

20130614-214812.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *