post

Haj haj! Fredag, grått, regnsnöigt och jag är tröttare än tröttast! Hade det varit soligt så kanske jag hade fått nån energi från det, men nej då, det gråa för att jag vill lägga mig under täcket igen!

Men men, vi tar på oss ”Big Boy-pants” och dricker kaffe som om det vore luft. Och börjar med ElisaMatildas Fem en Fredag med temat Trendigt. Få hjärnan att börja jobba lite!

1. Vad var mest trendigt under dina tonår? Internet blev en del av allas vardag. En av människans största och i min mening bästa uppfinningar! Kommer så väl ihåg när jag gick ifrån att skicka BREV från Malaysia till att chatta och mejla familj och vänner hemma i Sverige. Vilken grej! Klädmässigt skulle man klä sig som Elle i Legally Blond, Grunge som Kurt Kobain eller sportigt som Sporty Spice. Jag körde nog en blandning av dessa tre. Dock Inte samtidigt 😉 Jag älskade mina Adidasbyxor med tryckknappar, och använde slut dem gång på gång!

Detta var jag som standard fram tills jag var 23! Denna bilden från när jag tar Dykarcert! Inte Adidasbyxor men liknande!

2. Hur har du omedvetet någon gång varit trendig? Eftersom jag spelade fotboll, basket, volleyboll, baseball och simmade gick jag väldigt ofta omkring i sportkläder, typ Adidasbyxor med kortare shorts under och brottarlinnen – innan det blev häftigt och en egen klädstil!

Jag längst till höger!

3. Vilken trend skulle du vilja se kommer tillbaka? Adidasbyxor! Snälla snälla kom tillbaka, i love you 😂 FlipFlops behöver bli en grej i Sverige, det är så skönt med FlipFlops! Sen är vädret kanske inte alltid FlipFlops vänligt men ändå!

8-th grade graduation! Klänning med Conversskor, jomen så att! 😂

4. Vilken trend skulle du aldrig anamma? Magtröjor var aldrig min grej, även om man har kroppen för det så är jag liksom ganska ointresserad av att se folks magar. Jag förstår inte grejen!

5. Vad vill du ska bli en trend? Oj, jag har ju egentligen aldrig varit speciellt trendig av mig, så det är väl inget jag egentligen strävar efter att vara… men vänlighet hade varit trevligt om det blev en trend!

23 thoughts on “Fem en fredag v. 10: Trendigt

  • Bästa ever! Jag har börjat googla om jag kan hitta byxorna med tryckknappar! =)

  • Sånna med tryckknappar? Har inte sett det på väldigt länge men det är kanske jag som inte hittar dem.

 1. Under din tonårstid blev internet en del av allas vardag. Under min tonårstid blev TV:n så smått en del av allas vardag. Flip- Flop låter så kul när man går tycker jag. Finns inte Adidasbyxor nu? Jag tror att mina barnbarn har det, men det kan vara något liknande också. Ha en trevlig helg!

  • Vet inte om byxorna finns, det är dom med tryckknappar på sidorna jag tänker på…

 2. Så kul att se dig irl:-) Vet inte varför, men jag trodde du var blond. Det var du inte;-) Adidas-byxorna och Converse minns jag också och Reebok mjukisbyxor var väl inne ungefär samtidigt. Kul att du utövade så många sporter och ett dykcert på det – WOW:-)

  • Hahaha, nej, jag är ganska mörk i färgerna =) Det är mitt egyptiska blod där =) Tack tacka, ja, mycket sportig i min ungdom!

 3. Magtröjor har jag heller aldrig förstått mig på. Vore inte fel om vänlighet kunde bli en trend och den fick gärna stanna forever!

 4. Flipflops, de har man väl mellan tårna! Fy så obehagligt, jag kan inte ha något mellan tårna. Minns för fem år sedan då vi hade många flyktingar här från varmare länder. Mitt i vintern traskade de omkring ute med sina flipflops, i snö och is och halka!
  Adidasbrallorna var coola

  • Usch, kallt det låter. Det är lite det jag menar, Sverige är kanske inte det bästa landet för flipflops. =S

 5. Pingback: Fem en fredag v. 11: Idiomatiskt - elisamatilda.se

Comments are closed.