Blog

Fem en fredag 2022 v34: Förändring

Hallå! Idag är jag sen med fredagsinlägget, det har inte funnits tid till det tidigare. Idag är min kollega Aleez sista dag, så det är lite av en era som går i graven 😉 Det kommer bli tomt utan henne men hon går vidare till andra uppdrag och det unnar man sina vänner! Förändring för oss helt enkelt och det passar sig bra då även Fem en fredags tema hos ElisaMatilda är Förändring.

Dagens inlägg är prydd med mina vackra Orkideer, där varav 4 av 6 som blommar för fyllt just nu. Jag är så glad för dem och att jag lyckats få dem att blomma om och om med ordentliga stora klasar av blommor =)

1. Vad är din nästa önskan för hösten? Att jag slipper trötthetens som är begränsande! Jag vill vara pigg och glad 😉

2. Vad har du fått tillräckligt av gällande sommaren? Värmen. Det är faktiskt ganska hemskt att tycka så, med tanke på hur svenska somrar brukar vara, men 30 graders dagarna med 100% luftfuktighet utan möjlighet att bara ligga i en sval pool är inget kul. Värme absolut, men mer en svensk värme 😉

3. Vad är något avklarat inför hösten? Ingen aning, jag tycker inte det är höst än…

4. Vad är något som är på gång? Ska bli intressant att se hur förändringen på jobbet kommer arta sig. Annars har jag laddat upp med mängder med böcker för att läsa i höst OCH Någon måste dö kommer snart skickas ut, det ska bli väldigt trevligt att äntligen få läsa Anna och Lenas bok! Jag beställde den signerade versionen tidigare i våras och det ska bli så kul att få hem den!

5. Vad blir en förändring i höst? Renoveringen som vi ska fortsätta efter sommarens bra start. Nu är det många steg som ska ske, men det ska äntligen bli av så att vi kanske kan blir klara snart. Sen fyller någon också väldigt mycket jämt i höst, *host* 40 *host* det är ju en förändring som hette duga!

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. Vilka fina orkidéer!

  1. Karoleen säger:

   Tack!

 2. helt underbara bilder! tyvärr har jag ingen hand med orkidéer. headern är ju så vacker. jag får huvudvärk av värme och hög luftfuktighet. en blir väldigt trött dessutom.

  1. Karoleen säger:

   Det är nog det enda som jag har “hand” med =)

 3. Otroligt fina orkidéer! 100% luftfuktighet låter olidligt, vi har runt 10% här när det är varmt, då kan jag njuta av värmen. Spännande med renovering, något vi intensivt gjort det senaste året till.

  1. Karoleen säger:

   Tack! Ja verkligen, det är inget kul alls.

 4. säger:

  Underbara bilder på dina blommor! Neej, det är inte höst än, utan nu tror jag att den normala sommaren börjar, med mindre värme och mera regn. Skönt va!

  1. Karoleen säger:

   Nej, vi struntar i hösten va 😉

 5. […] Klimakteriehäxan, Kenneth, Teskedsgumman, Helen, Ninni, Susanne, Paula, Gerd, Tant Augusta, Karoleen, Kina, Hanna, Evelina, Janerik, Anna, Sara, […]

Kommentarer är stängda.