Fashion

En omättande kärlek

Som ni vet älskar jag handväskor! Det är ju min stora passion, men den har ju förändrats en hel del på senaste tiden, jag är mer intresserad av kvalitet samt att jag helst vill att alla väskor ska vara i fina material som åldras vackert. Åldrat läder är så mjukt och vackert! Mina senaste köp har alla varit i läder och varit av “messenger-varianten”, men det är mest för att jag tycker att de är mest praktiska. Men en snygg tôte är svårt att slå…

Trots min nya “syn” på väskor så finns det många väskor som jag ÄLSKAR men jag tror att jag har bestämt att jag inte kommer köpa, och inte så mycket pga kostnaden, för vissa väskor är ju helt knasigt dyra utan mest för att det är väskor som ALLA har! Och då blir det liiiite tråkigt tycker jag… Jag älskar att se folk med väskorna men jag vill ju bara inte vara som alla andra, det blir bara tråkigt.

Här kommer en lista utan någon speciell ordning….

1. Första väskan som jag älskar är den klassiska Abigail från Malene Birger

En tôte i perfekt storlek och ett galet läckert mönster. Tycker den är snyggast i svart men läcker även i beige och röd. Känns som en riktigt bra storlek och den är klassiskt vacker!

2. Den andra väskan är Mikael Kors Jet Set Travel Tote

Svart med gulddetaljer är snyggast, och även denna är en extremt praktisk väska med plats för dator och allt annat. MEN varenda tonåring och hennes moster har väskan. Trist!

3. Väska nummer tre är den fantastiskt fina Louis Vuitton Speedy 40 med LV klassiska monogram.

Mer klassisk väska får man leta länge efter. Monogramtrycket är så snyggt och den första väskan som verkligen använde monogrammet i sin enkelhet. Effektfullt och riktigt snygg! Nu är den inte riktigt lika poppis som för ett par år sedan men jag tycker fortfarande den är vacker och klassisk.

Visst är dom vackra? Vilken väska skulle du välja att avstå för att ALLA andra har den?

Du kanske också gillar…