Hansson J-Family Today

Kolmården

Idag ska vi åka till Kolmården =) Vi ska dit med Hansson och familjen J plus Danne. Det kommer bli massor av fina djur, en hel del fotande, Hansson har köpt ett nytt objektiv som han vill testa och Adde och jag fotar ju alltid väldigt mycket. Sen blir det käk på triangakök och troligtvis en massa skratt. All in all – en väldigt trevlig dag!

Today, we’re spending the day at the zoo, Kolmården. We are going with Hansson, the J family + Danne. It’ll be lots of great and exciting animals, a whole bunch of photography b/c Hansson has bought a new lens he wants to try out and Andy and I don’t go anywhere without our SLR. Then we’ll make food on a campingstove (that we’ll bring) and probably a large amounts of laughs! All in all – a really great day!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…