Food, Media, Today

Lördag

I lördags åkte vi över till Linköping och hängde med H-sson. Vi började dagen med att hämta upp honom hemma och sen åkte vi till Ikano huset för att äta, men vi bestämde att det var bättre att äta på Burger King, så vi åkte iväg dit istället.

Sen åkte vi tillbaka till Ikanohuset och kollade lite i affärer. Efter lite småshopping åkte vi vidare till stan och för att spela biljard. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad stället heter, men det kanske Adde eller H-sson kan hjälpa mig med?

Ingen av oss har spelat speciellt mycket biljard men det var väldigt roligt i alla fall. Eftersom vi var tre så körde vi Killer och 9:an. Jag tyckte Killer var roligare =) Men efter ett tag blev jag lite less på att det gick så dåligt, så jag lät pojkarna spela så fotade jag istället…

Actionbilder är the shit…

Lite roligt när man fångar bollen när den är på väg ner i hålet, eller nu har jag hjärnsläpp heter det inte boll och hål?

Lite suddigt blir det dock…

Tack pojkar för att ni fick agera mina modeller =)

Sen gick vi vidare till Kikkobar – stans bästa sushiställe och vårat favorit sushi ställe. Tyvärr blev det inte så mycket foton från maten, men om ni klickar på länkarna här ovan hittar ni massor av bilder på maten. Adde och H-sson tog hummersoppa till förrätt.

Jag tog friterade wontons, tyvärr har jag tagit dem tidigare och gillade dem inte så mycket då heller… Det är egentligen inget fel på dem, men inte riktigt så goda, lite som friterade ravioli.

Till huvudrätt tog vi alla tre 10-bitars sushi – färsk fisk, god soya, trevligt kryddig wasabi och bara riktigt god sushi… Tyvärr glömde jag att fota, trots att kameran låg på bordet, men H-sson hjälpte till att fota soyan istället…

Tack snälla H-sson =)

Efter den goda maten gick vi till Karamello, Linköpings trevligaste godisbutik för att köpa lite godis till bion. Lösviktsgodiset är varierat och gott och faktist riktigt fräscht. Kommer garanterat gå tillbaka dit om vi har vägarna förbi, Platensgatan 1C. Dom har även mängder med choklad i alla prisklasser och om man är intresserad kan man “köpa” tjänsten en Choklad shopper, vilket skulle kunna vara riktigt intressant =)

Sen bar det av till biografen för att se Mel Gibsons nya film Edge of Darkness. Jag orkade inte äta något av godiset som jag köpt eftersom jag var så grön-j*vligt mätt, men vad gör det…

Picture: Google search Edge of Darkness 2010

Efter en otroligt mysig dag så släppte vi av H-sson hemma och åkte hemmåt. Jag somnade efter 2 minuter eftersom Adde, min älskling, fixade kudde och filt till mig i bilen. Jättemysigt!

Du kanske också gillar…