Blog, Travel

TisdagsTema: Snö

Utmaning: Eftersom det snöat i praktiskt taget hela landet så tänkte jag att vi skulle ha snö som tema. Har ni mycket eller lite snö? Eller saknar ni snö?

Jag tänkte så här, alla kommer ju ha ett bidrag om hur mycket eller hur lite snö dom har, och hur det ser ut hemma hos dem, så jag ville vara lite annorlunda. Jag tänkte att jag skulle ta en bild som blev totalt misslyckad men ändå lite rolig. Jag ville så klart ta ett kort på kissen som stod utanför altandörren när vi satt och åt frukost, men det blev lite knasigt och jag slant till lite. Så bilden är mer en bild på glaset i förgrunden, men samtidigt visar den hur mycket snö vi har. Det är ca 30 cm snö och strålande sol – mer kan man ju inte begära eller hur?

Verkar som att ni har mer snö hemma i Sverige men vi har det ju rätt mycket kallare och det är ju lite kul när man har åkt till ett land där vintern är Ökänd. Iofs när man tänker efter så ligger ju Montreal på samma breddgrad som Turin, så det borde ju NÄSTAN vara Medelhavsvärme här ju… 😉

Just nu är det nog bara -10 grader, men det är ändå något av de vackraste vinterlandskap jag någonsin besökt, enbart pga SOLEN.

Fler bidrag hittar du här. Och mina tidigare bidrag hittar du här.

Du kanske också gillar…