Food

Grillning igen

Nån gång förra veckan var vi inte riktigt jättesugna på att fixa mat, så det fick bli grillkorv och kakor till efterrätt. Grilla korv är en standard på sommaren och jag förstår egentligen inte varför man inte äter det oftare. Det är gott och det är varierbart, sen går det ju supersnabbt!!! Jag älskar att ha västervikssenap, ketchup och bostongruka på min korv men alla har ju sina favorittoppingar.

Till efterrätt blev det kaffe och kakor. Vi testade den nya Ballerina Choco samt Singoalla Lakrits. Ballerinan var helt ok, men jag gillar ju inte ballerina förutom nougaten och det fanns ju ingen nougat i denna – så det var lite meningslöst för min del.
Men Adde tyckte väldigt mycket om den. Jag älskade Singoalla Lakrits istället, men jag var nog den enda som gillade den. Den var verkligen jättesmaskig och jag kommer att köpa den flera gånger. Och jag får äta den helt själv eftersom Adde tyckte den smakade rätt vidrigt :-).

Du kanske också gillar…