Fashion

Cat Eyes

Jag är en trogen besökare av Feber.se-sidorna, Mode, Streetstyle, Accessoar, Beauty och Hem.  Jag är så fasinerad av deras sätt att hitta roliga och intressanta saker att skriva om. Igår hittade jag en artikel om Harpers Bazaars Cat Eyes, dvs en ögonmålning i leopardmönster. Det fasinerade mig enormt, dels att någon skulle få för sig att testa detta, det måste ju ta hur lång tid som helst att göra dels att jag tyckte att det var snyggt – för jag brukar inte gilla out-there grejer.

Bild hittad på Beautyfeber.  Men kommer egentligen från Harpers Bazaar.Därefter  fanns det en beskrivning på hur man skulle göra för att få till den looken. Och det verkar ju inte alls för svårt, men jag vet ju hur jag är med kajal-penna, helt värdelös… Troligvis är det så att det är bättre att få någon annan att göra det på en så blir det nog bättre och inte så skakigt som det lätt kan bli när man gör det själv. Och Sen tycker jag att det blev riktigt läckert när dom i Harpers använde sig av en skimrig metallisk ögonskugga för det gav det lite mer ompf… Blir nog lite platt och tråkigt om man använder bara en “vanlig” ögonskugga.

Bild hittad på Beautyfeber. Men orginallänken finns här

Sen hittades även en flicka som hade testat denna sminkning och visade stolt upp den. Och jag måste säga att det är rätt häftigt, definitft ingen vardagssminkning men helt klart en fest sminkning eller kankse en maskeradsminkning. Men som sagt så tycker jag att det var mycket snyggare med den glitteriga metalliska ögonskuggan än den matta som hon har.

Bild hittad på Beautyfeber. Men orginallänken finns här.  
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…