Fashion

PB & J

All känner ju till Ben & Jerrys glass – god och “chunky” och ofta med väldigt udda smakkombinationer. Den är gjord på den bästa Vermount mjölken och blandar smaker som grundarna Ben och Jerry tycker är roliga.

Som en liten bonus har dom även tagit fram 3 olika läppglanser – även dem med glass-smakerna. Smakerna är Choc Chip Cookie Dough, Choc Fudge Brownies och Peanut Butter Cup och går att köpa var och en för sig eller alla tre tillsammans i ett set. Läppglanserna smakar och luktar precis som glassen men det står även att man inte ska äta den – vilket alla som använder läppglans borde veta eftersom det har en viss laxerande effekt.


Jag som älskar jordnötssmör har funderat på att köpa Peanut Butter Cup lip balm, men jag vet inte riktigt. Är det någon som har testat dem? Jag antar att det är smeta-på-med-fingret-metoden som gäller och jag gillar inte riktigt det. Så vi får se hur det blir men ni andra är kankse intresserade?

Tips: Som kund från Sverige kan man bara köpa från Ben & Jerrys EU sida – Men det är ungefär samma pris från UK sidan, iofs så vet jag inte riktigt vad fraktkostnaden är, men det kanske är någon annan som vet?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .