Fashion

För den velige…

Alltså något för mig och Adde nu i flyttningstider…
Perfekt att ha till hands när man funderar på vad man ska göra med en sak, om det ska slängas, sparas, säljas osv. Just nu har Adde och jag stora diskussioner om hur vi ska göra med alla sakerna. Det är inte helt lätt faktist, även om vi båda vet att vi inte borde behålla så mycket pga platsbrist. Men man kan ju inte slänga allt…eller hur?

Denna söta silver-tärningen kan man köpa på Tiffany’s för $95, vilket känns lite väl saftigt. Och så hittade jag en väldigt smart kommentar angående tärningen, och det var ju helt enkelt att ta en vanlig tärning och ge varje siffra ett alternativ.

• = Håll
•• = Sälj
••• = Köp
•••• = Köp
••••• = Sälj
•••••• = Håll

Smart faktist!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…