Food

Perfekt för studenter

Som student har man inte alltid tid, plats, lust att laga mat. Jag känner flera studenter som kör 1-kastrulls-metoden. Alltså laga all mat i en kastrull så att man slipper disk. En sådan maträtt är t.ex. att man kokar makaroner och korven i samma vatten, antigen tillsammans eller först makaronerna och sen korven. Jag personligen tycker det låter groteskt. Men det kanske fungerar. Iofs så känner jag även folk som enbart äter makaronerna med ketchep som ett mål mat och sen korv och potatis till ett annat mål. För makaronerna smakar ju ändå korv! IIICKKK!!! Sen finns ju det fantastiska lägga fiskpinnarna i brödrosten. Då blir det ju ingen disk och inget stekos. Mycket praktiskt. Men det känns faktist ändå bättre än makaronerna. 

Jag hittade en perfekt grej till studenter, något som man kan använda varje dag, i alla fall om man gillar korv med bröd. Pop-Up Hotdog Cooker är som en brödrost med plats för både korv och bröd för två personer.

$49.95 är ju nästan ingenting 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .